Aaltense horeca blijft creatief tijdens corona
Op Vrijdag 13 november, geeft Herman Winkelhorst bij Oerkroeg Schiller een steuntje in de rug door als gast-kok zijn winnende karnemelkse-saus te maken voor de afhaal maaltijd van deze dag.
De Kampioen Karnemelkse-saus gaat samen met de chef-kok van Schiller dit authentieke Gelderse recept bereiden.
Karnemelkse-saus is zo’n typisch Gelders gerecht waar men nooit over uitgepraat raakt.
De discussies over hoe men de karnemelkse-saus het lekkerste maakt en wat het beste recept is kunnen hoog oplopen. Bij het laatste kampioenschap in de Oerkroeg is Herman Winkelhorst uitgeroepen tot de kampioen van Aalten.
Herman hoopt natuurlijk dat er veel gasten de afhaalmaaltijd zullen bestellen en zo Oerkroeg Schiller een extra steuntje in de rug te geven en gasten te laten genieten van zijn winnende recept.
Voor de vegetariërs zal de chef-kok Jan natuurlijk ook iets bereiden.
Schiller verzorgt tijdens de Lock-down elke week van donderdag tot en met zondag afhaalmaaltijden. Nieuws
Bestellen kunt u via de site www.oerkroeg.nl
📄 Oerkroeg Schiller