Home
  • Home
  • nieuws
  • Uitbaters ‘De Oude Gaper’ zoeken een opvolger

Uitbaters ‘De Oude Gaper’ zoeken een opvolger

nieuws


Na ruim zes jaar een prachtige horecazaak in het centrum van Aalten te hebben gerund, gaan René Huntink en Brenda Megens opzoek naar een opvolger.“In 2011 hebben we het pand aan de Landstraat 27 gekocht en zijn we gestart met Lunchroom Cafetaria ‘De Oude Gaper’. In de afgelopen jaren hebben we met liefde en plezier al onze tijd en energie in deze zaak gestoken om er een prachtige horecagelegenheid van te maken en dat is in onze ogen en gelukkig ook in die van menig ander goed gelukt.

Echter onze manier van betrokken ondernemerschap is te lastig gebleken om te combineren met onze andere vestiging ‘Hamelandroute-snack’. Na veel plussen en minnen en met pijn in ons hart hebben we besloten om op korte termijn een opvolger voor ‘De Oude Gaper’ te zoeken en alleen verder te gaan met ‘Hamelandroute-snack’.
We hopen een gepassioneerd horecaondernemer te vinden die met zijn of haar enthousiasme en eigen ideeën ‘De Oude Gaper’ door laat draaien, al dan niet in deze vorm.
Tot die tijd blijven we onze gasten uiteraard de heerlijke hamburgers, friet, snacks en broodjes serveren.”

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met René Huntink via info@oudegaper.nl. Ook verhuur voor andere ondernemingsactiviteiten is bespreekbaar.

René Huntink en Brenda Megens zoeken een opvolger voor Lunchroom ‘De Oude Gaper’ in Aalten. Foto: PR


,