Home

Jan Ottink en Band in De Hofnar in Aalten

23 oktober 2016 Uitgaanstips


Zaterdag 29 oktober a.s.treedt vanaf 20.00 uur Jan Ottink en Band op in Evenementencentrum “De Hofnar in Aalten.“Vonken en vlammen” is de titel van de voorstelling, die Jan ottink op de planken brengt. Hij steekt het vuur nog één keer aan. Samen met zijn warmbloedige band en swingende zangeressen neemt hij het publiek mee “op vlögel van was naor de zunne”.Poëtisch, geëngageerd, rauw en direct in zijn teksten en doorleefd in zijn stemgeluid. En vooral: “dichtbie hoes”. Jan Ottink gebruikt streektaal om te zingen over grote en kleine kwesties, zoals geluk, de liefde, de bijzondere zaken die je soms om de oren vliegen. Dit alles steeds op een emotievolle manier met zijn karakteristieke stem.

Niet voor niets kreeg  zijn prachtige lied “Maak mie wakker”  de prijs voor het mooiste streektaallied van 2015, de “Gelderse Kleiroze”.

“Vonken en Vlammen” zal als vanouds een zeer gevarieerde voorstelling worden. Intieme luisterliedjes en soms weemoedige ballade, maar ook veel humor, swingende warme landen ritmes, folk, country en “rock en roll” komen langs.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgen bij:

Via de website www.streektheaterdepol.nljan-ottink

Boekhandel : Messink en Prinsen, Landstraatstraat 39 in Aalten;

Boekhandel : Meneer Kees, Landstraat 7 in Aalten ;

of ’s avond aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.