vrijdag, 21 juli 2017

Now on Air!

Loading...

 

Advertentie

Aanmelden nieuwsbrief

Expositie: 'Elk Plaatje bevat een Praatje'

donderdag, 20 juli 2017 09:26
Met dit thema wil olieverf schilder Joop Lubbers op vier zondagmiddagen in de maanden juli en augustus z'n nieuwste schilderijen tentoonstellen.Joop wil dat op een unieke manier laten plaatsvinden in zijn tuinatelier 'Kleurrijk' aan de Knibbelweide 90 in Aalten. Belangstellenden zijn welkom om zijn werk te komen bewonderen en kennis te maken met z'n manier van werken. Joop zal tijdens deze dagen zijn FI(E)KS Kunst(Figuratieve/Ekspressieve Kunst) uitoefenen. Bij droog weer zal de expositie op de zondagmiddagen 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus van 13.30-17.00 uur open zijn. Gratis toegang

Contra Fools met Reggae- & Ska in Schiller

donderdag, 20 juli 2017 09:22
De Reggae- & Ska-formatie Contra Fools speelt donderdag 27 juli in Oerkroeg Schiller. Na een sabbatical blaast Marijn (aka Mr. MB) zijn band opnieuw leven in. Door een aantal van zijn eerdere liedjes te reanimeren is de van oorsprong verpleegkundige, geïnspireerd geraakt om een volledig concertwaardig repertoire te schrijven.Vanuit de Bob Marley gedachte ‘One Love’, komt het thema liefde regelmatig aan bod. Daarnaast gaat de wereldproblematiek niet aan Marijn voorbij.
Ondernemers van de week: Goorzicht's Trudy, Frank, Steffen, Ester.6,5 hectare, 216 vaste staanplaatsen en 40 toeristische plekken heeft Camping Goorzicht aan de Boterdijk 3 in Aalten. De camping grenst aan natuurreservaat 't Goor. Die ongereptheid is terug te vinden in houtsingels en bosafscheidingen op de camping, maar Goorzicht biedt de gasten ook alle faciliteiten van een modern en duurzaam vakantieverblijf.Aan het roer van de familiecamping staan Frank en Trudy te Dorsthorst met hun zoon Steffen en partner Ester.
Het voormalige woonzorgcentrum 't Hoge Veld Aalten staat al ruim vier jaar leeg. Langer dan de bedoeling is. Wethouder Ted Kok deed jaren geleden al de uitspraak dat hij met dit pand 'niet de winter' in wil gaan.Inmiddels zijn er al drie winters voorbij en de omgeving wordt er niet fraaier op. De omwonenden in de omgeving worden echter goed op de hoogte gehouden van de plannen en men heeft wat tegenslag.Eerst waren het de vleermuizen die hun intrek hadden genomen in het leegstaande pand. Dit is een beschermde diersoort en die kun en mag je er niet zomaar uitjagen.

Wordt de beste Grillmaster van Aalten !

dinsdag, 18 juli 2017 10:07
Op het terras van Oerkroeg Schiller strijden op de 2e Aaltendag 27 juli acht teams om de titel “Beste Grillmaster van Aalten 2017”.De teams zullen werken met een “blind-box” en worden beoordeeld door een professionele jury.Ben jij een barbecue master? Geef je dan op met je team. Er zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk aan de winnaars de eer om zich “Grillmaster van Aalten 2017” te noemen.Teams van 2 tot 4 personen kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. BBQ.