woensdag, 28 juni 2017

Now on Air!

Loading...

Laatste nieuws

ChristenUnie houdt inloop...

Woensdag 28 juni 2017 is er weer een inloop voor de Dinxperlose...

Beleef kunst met...

Kunst kijken statisch? Lastig om de kinderen warm te maken voor een...

Firma Weijland met...

Zaterdagavond 8 juli uur speelt Firma Weijland en Consorten haar nieuwe muzikale...

Luisterliedjes van Hans...

Op zondagmiddag 2 juli treedt zanger-gitarist Hans de Vries op bij de...

Open Aaltens Kampioenschap...

De vijfde editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer vindt dit jaar...

Aanmelden nieuwsbrief

Stapels verhuisdozen liggen klaar in de pastorie van de Christelijke Gereformeerde kerk Aalten. Er hangen slingers in de kamer, één van de dochters van de 44-jarige Ds. Rik Bikker is jarig. Er is koffie met gebak tijdens het interview. Na zes jaar lief en leed te hebben gedeeld met de Aaltense Gereformeerde gemeente vertrekt dominee Bikker met zijn gezin naar Groningen."De gemeenschap hier is heel hecht, iedereen kent iedereen, er zijn veel actieve mensen, studiegroepen, vrijwilligers die ook voor het dorp projecten opzetten.

Vijfde wereldwijde reünie Somsen-familie

woensdag, 21 juni 2017 10:34
Bijna 100 leden van de Somsen-familie komen in het weekeinde van 8 en 9 juli bijeen in ‘t Dorpshuus van IJzerlo, want IJzerlo is hun geboortegrond.In 1847 vertrok de eerste Somsen naar de USA en daarom zullen ook veel Amerikaanse Somsens opnieuw aanwezig zijn. In 1997 (150 jaar na 1847!) werd de eerste familiereünie in IJzerlo gehouden, die sindsdien om de vijf jaar afwisselend in Nederland en de USA plaatsvindt.Voor de zaterdag staan op het programma:
Alle voorbereidingen voor Koningsdag in Aalten zijn in volle gang. Dit jaar zijn er naast de Ballonnenwedstrijd en de spelletjes, aansluitend aan het ochtendprogramma, diverse Workshops, georganiseerd door verschillende bedrijven en verenigingen uit Aalten. Verrassing tijdens de Aubade is dat Mitch Lodewick, topfinalist van Idols, aanwezig zal zijn. Traditiegetrouw worden ’s morgens op Koningsdag honderden ballonnen opgelaten door de Aaltense Kinderen, dit jaar gesponsord door de Jumbo. Mitch Lodewick zal het startsein geven voor het loslaten van de ballonnen. Na afloop van de ballonnenwedstrijd volgt de Koningsloop voor kinderen en wanneer de laatste kinderen hebben gelopen, volgen direct de Workshops van Vieberink, AD’69 en Athos.

Zangtalenten op de AaltenDagen

zondag, 07 augustus 2016 21:46
Donderdag 11 augustus is de vierde en laatste AaltenDag met op de middag een zang-workshop van Sandra Vriese, waarvoor kinderen van 8 tot 18 jaar zich kunnen opgeven. Daarnaast de braderie, de kinderrommelmarkt en de leuke straatacts. ’s Avonds is er muziek op de markt en in de cafés. Al vanouds een gevarieerde braderie, aangevuld met kinderspektakel, straatacts en muziek. Een grote kinderrommelmarkt en kinderen kunnen zich laten schminken. Nieuw op de AaltenDagen is de workshop die Sandra Vriese geeft op de Markt. Sandra is zangeres, zangcoach, dirigente en ook presentatrice. Houd jij ook van zingen en zou je dit nog beter willen leren en oefenen? Èn ben je tussen de 8 en 18 jaar oud? Geef je dan op voor de workshop 11 augustus op de middag. En: ‘s avonds mag je ook echt optreden op de markt (!). Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Zangworkshop Sandra Vriese’. Bij opgave ontvang je de exacte tijden en er zijn geen kosten verbonden aan de workshop.