woensdag, 28 juni 2017

Now on Air!

Loading...

Laatste nieuws

ChristenUnie houdt inloop...

Woensdag 28 juni 2017 is er weer een inloop voor de Dinxperlose...

Beleef kunst met...

Kunst kijken statisch? Lastig om de kinderen warm te maken voor een...

Firma Weijland met...

Zaterdagavond 8 juli uur speelt Firma Weijland en Consorten haar nieuwe muzikale...

Luisterliedjes van Hans...

Op zondagmiddag 2 juli treedt zanger-gitarist Hans de Vries op bij de...

Open Aaltens Kampioenschap...

De vijfde editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer vindt dit jaar...

Aanmelden nieuwsbrief

Beleef kunst met de hele familie!

vrijdag, 23 juni 2017 09:10
Kunst kijken statisch? Lastig om de kinderen warm te maken voor een expositie? Vanaf nu biedt de Koppelkerk de mogelijkheid om kunst te bekijken met de hele familie. Bij elke grote expositie zal een interactieve rondleiding met bijpassende workshop worden aangeboden voor jong en oud.Op zondag 9 juli wordt bij de expositie Collectie Van Schaik de eerste rondleiding met bijpassende workshop aangeboden. Eerst maken jong en oud kennis met de stijl, techniek en achtergronden van de kunstwerken met een rondleider en educatieve medewerker en vervolgens gaan zij creatief aan de slag in het Kunstlokaal van de Koppelkerk. De hele familie is welkom en iedereen mag meedoen!
Zaterdagavond 8 juli uur speelt Firma Weijland en Consorten haar nieuwe muzikale voorstelling Karavaan der Walsen in de Koppelkerk te Bredevoort. De voorstelling ‘walst’ deze zomermaanden door heel de Achterhoek.Walsen: er is nog 1 man over in het dorp… Hij roept de oud-bewoners op om nog één keer terug te keren in de Herberg. Iedereen stapt nieuwsgierig in de auto. Het wordt een gedenkwaardige avond en nacht!De Firma en Consorten, bestaande uit Dries Bijlsma, Lucy Legeland, Reinder van Raalte en Jack Weijkamp, is bekend van hun roemruchte Bredevoortse optredens in de muziekkoepel op ‘t Zand, Vestingpark Bernardus en ’t Grachthuys en de Achterhoek Spektakeltoer – trekken de maanden mei, juni en juli met de Karavaan der Walsen door de Achterhoek en Liemers.

Luisterliedjes van Hans de Vries

vrijdag, 23 juni 2017 09:04
Op zondagmiddag 2 juli treedt zanger-gitarist Hans de Vries op bij de maandelijkse Koppelsessies in de Koppelkerk in Bredevoort. Hans speelt van 15.00 uur tot 17.00 uur fijne luisterliedjes, variërend van Leonard Cohen tot Herman van Veen.Hans de Vries maakte in de sixties deel uit van verschillende bands in het westen van het land. Sinds 1975 woont hij in de Achterhoek. Als zanger en gitarist was hij onderdeel van verschillende Achterhoekse bands, waaronder Springtime, Sentisix en Sixty Four. Sinds 2016 is Hans solo verdergegaan en treedt hij geregeld op in de Achterhoek, zoals bij Gastgalerij Ankomm’n, de kerstmarkten in Bredevoort en in de Koppelkerk.

Undercoversessies in Schiller

woensdag, 21 juni 2017 10:57
Op zondagmiddag 9 juli spelen de undercoversessies van The Rolling Stones en The Who in café Schiller in Aalten. De bandleden van deze sessies komen uit bands als De Staat, Donnerwetter, Raw Flowers, Hilltop Howlers, Black Bottle Riot en Tommy Ebben & The Small Town Villains.De undercoversessies zijn al jaren een begrip in Nederland. De formule is simpel: bekende muzikanten zoeken elkaar op om nummers te spelen van hun favoriete bands.
Een terrasje pakken op een zwoele zomeravond, kan het nog mooier?Nou en of......wat dacht u van prachtige gevarieerde muziek van het Harmonie orkest en de Slagwerkgroep van de Aaltense Orkest Vereniging op zaterdag 1 juli op de markt. Aan  dit concert werkt ook zangeres Meike Ubbink mee. Zij zal haar nieuwe single laten horen en samen met het orkest enkele nummers doen.Kom zaterdagavond 1 juli luisteren op de gezellige markt in Aalten. Het concert begint om 19.00 uur en de toegang is vrij.