woensdag, 28 juni 2017

Now on Air!

Loading...

Aanmelden nieuwsbrief

Studio:

Lichtenvoordsestraatweg 2
7121 AC  Aalten
tel: 0543-537 547
e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactioneel:

Voor redactionele stukken, sportuitslagen persberichten en andere stukken die voor de redactie bedoeld zijn mailt u naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers:

Ook interesse om mee te doen? Aladna FM kan altijd vrijwilligers gebruiken. Technici die het mengpaneel bedienen, reporters en redactionele medewerkers en natuurlijk ook programmamakers. Heb je interesse om deel uit te maken van de lokale omroep, mail dan met info@aladnafm.nl en wij nemen contact met je op.

Adverteren:

Aladna FM biedt diverse aantrekkelijke mogelijkheden en pakketten om te adverteren die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. We komen graag bij u langs om een toelichting te geven en de mogelijkheden door te spreken. We kunnen u dan bijvoorbeeld ook voorbeelden laten horen van mogelijkheden voor radiospots. Interesse? mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Speciaal voor particulieren en evenementen hebben we aangepaste tarieven. Vraag hier naar bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sponsoren:

Wilt u door middel van sponsoring Aladna FM steunen in hun doel de lokale informatie via de media te verspreiden, meldt u dan aan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.
Belangrijk daarbij om te weten: Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo, de stichting achter Aladna FM is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn dus aftrekbaar van de belasting.

Administratief:

Rabobank: NL48RABO0136486436 t.n.v. Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo

BTW.nr.: 8232 71 286

KvK: 51386003