Home
  • Home
  • nieuws
  • Eerste Vrijwilligersmarkt gemeente Aalten

Eerste Vrijwilligersmarkt gemeente Aalten

nieuws


Figulus welzijn, de Aaltense Uitdaging en Stichting Aalten Promotie zijn druk bezig met de voorbereidingen van de eerste Vrijwilligersmarkt in Dinxperlo en Aalten. Een Markt waaraan vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken, aan elkaar gekoppeld worden. Is vrijwilliger worden iets voor jou?

Deze middag wordt gehouden op vrijdagmiddag 6 oktober op het terrein bij de Ahof in Aalten. Hier kunnen organisaties en verenigingen zich presenteren vanuit een kraampje en hun vraag om vrijwilligers, neerleggen bij de bezoekers. De organisatie wil op deze Vrijwilligersmarkt vraag en aanbod aan elkaar koppelen.

Het doel van de Vrijwilligersmarkt is om mensen, die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, op een laagdrempelige manier te koppelen aan organisaties en verenigingen die hulp kunnen gebruiken. Door het persoonlijke contact en het direct afstemmen van de mogelijkheden, kunnen snel resultaten behaald worden.

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Maar je weet niet precies wat? Kom dan langs op vrijdagmiddag 6 oktober en bekijk de mogelijkheden. Kijk wat je allemaal kunt doen in de gemeente Aalten!

                          

Wil jullie organisatie of vereniging ook een kraampje op de vrijwilligersmarkt? Meld je dan nu aan via info@aaltenseuitdaging.nl.

Vrijdagmiddag 6 oktober 2017 van 14:00 – 17:00 uur op het terrein bij de Ahof – Polstraat 9 in Aalten
Organisatie: De Aaltense Uitdaging,Figulus Welzijn en Stichting Aalten Promotie


, ,