Home

Adverteren


DE KRACHT VAN HERHALING
Versterk uw merk met de kracht van AFM en bereik uw doelgroep via onze mediakanalen!
AFM is dé omroep van de gemeente Aalten. A-FM, Social Media  en www.aladnafm.nl voorzien ruim 26.000 regiogenoten van het laatste regionieuws en bieden een zeer gevarieerd programma-aanbod.
Onze adviseurs komen graag bij u langs om u verder te helpen met uw communicatie en onze werkwijze uit te leggen. Samen met u bedenken we een effectieve en creatieve campagne en produceren we commercials, passend bij uw budget.

Door onze ervaring hebben we voor elk vraagstuk een creatieve oplossing!
Adverteren via radio, social media en internet is doeltreffend en modern. U creëert namelijk veel herhaling en herhaling is tenslotte de kracht van reclame!
Meer weten?  Bel Martin Bouwmeester op 06-13737030 of stuur een email naar verkoop@aladnafm.nl.

Sponsoren:

Wilt u door middel van sponsoring AFM steunen in hun doel de lokale informatie via de media te verspreiden, meldt u dan aan via  info@aladnafm.nl. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.
Belangrijk daarbij om te weten: Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo, de stichting achter AFM is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn dus aftrekbaar van de belasting.